Viktig info for 1500 m!  Viktig info for 1500 m!

Vi ønsker å lage et best mulig stevne for alle deltagere i kveld. Ønsker derfor at alle deltagere leser følgende info:

TRANSPORT
Alle som trenger transport og som ikke har varslet om det ennå må sende info til ukifriidrett@gmail.com str aks!

AVKRYSSING
HUSK frist kl 19:40 for Menn - alle heat, og kl 19:50 for Kvinner.

VARSLE OM AT DU IKKE STILLER
Vi setter pris på at alle som veit allerede nå at de ikke stiller varsler oss så fort som mulig på e-post. Det letter arbeidet veldig med å fremskaffe startlister raskt etter frist for avkryssing. Dersom det blir 82 menn på startstreken vil det trolig bli 5 heat.

RESULTATER OG TIDSSKJEMA
Vi prioriterer høyt å gjennomføre i henholdt til tidsskjema siden det er mange som skal med fly. Dersom vi får problemer med å identifisere alle deltagere på el-tid vil dette bli lagt til side og tatt etter stevnet. Det kan medføre at alle tider i alle heat ikke er klare før etter stevnet.  

TIDSSKJEMA
20:40 1500 m Menn A-heat
20:50 1500 m Kvinner A-heat
21:00 1500 m Menn B-heat
21:10 1500 m Menn C-heat
21:20 1500 m Kvinner B-heat
21:28 1500 m Menn D-heat
21:36 1500 M Menn E-heat (eventuelt)

SEEDING AV HEAT
Ha forståelse av at det er mange som mener at de kommer til å løpe fortere enn det de har som PB. Vi har ikke mulighet til å ta hensyn til noe annet enn det som er offisielt i en eller annen form. Uten å overdrive anslår jeg at det er minst 30 løpere i MS som mener de er gode nok for A-heatet. Det antallet vil ikke være hensiktsmessig for noen og vi må skjære igjennom. Trolig blir det 17 løpere i A-heatet MS i år + harer. Der det forventes litt mer strekk i feltet vil det være åpning for større felt enn kun 17 i heatet.

FART PÅ HAREN
Farten på haren bestemmes fortrinnsvis ut i fra PB på de beste i heatet. Dette vil bli angitt på startlistene 1 time før start. Dersom det er noen som ønsker raskere åpningsfart på haren må det gis signaler om det til sekretariatet. Ved slike ønsker forventes det at de aktuelle løperne også følger haren. 

Vi har opplevd flere ganger at noen ønsker større fart på haren, men selv ønsker å ligge litt lengre bak i feltet. Dette mener vi ikke er en redelig oppførsel mot de andre i heatet, da konsekvensen ofte er at feltet ikke følger haren.

HARER
Det ser ut til at vi klarer å stille harer i alle heat.

Har dere spørsmål kontakt meg gjerne her på messenger, men info om transport må sendes til ukifriidrett@gmail.com 
 
Google Translate
select