UKI friidretts utmerkelser for 2012  UKI friidretts utmerkelser for 2012
Tradisjonen tro ble det under årsmøtet delt ut velfortjente utmerkelser.
 
Lerdahls minnepokal (ny av året og vi kommer tilbake med en kort historie bak denne) tildeles beste resultat for kvinnelig og mannlig utøver.
I 2012 var det Charlotte Grasmo som fikk beste kvinneresultat med 13,40 på 100 m, 604 poeng etter serietabellen.
Thomas Roth (på bildet representert med mamma Agneta) ble best blant mennene med 800 m unnagjort på 1,46,88 noe som ga 1005 poeng etter serietabellen.
 
Prisen til årets veteran ble tildelt Kristoffer Stanger.
Kristoffer trakk det lengste strået av mange gode kandidater som hver for seg også ville fortjent en utmerkelse.
Kristoffers utrettelige innsats for klubben er uvurderlig. Hans bidrag gjennom styrearbeid er historie og tidligere prissatt, nå ønsket vi å hedre Kristoffer spesielt for innsatsen han legger ned som "mentor" og forbilde for den oppvoksende friidrettsfamilien gjennom sin deltakelse og tilstedeværelse på Jessheim friidrettsstadion.
Vi kan bare kort nevne hans innsats for rekruttering og kursing av startere og mentorrollen her, hans mange arbeidstimer som ble nedlagt i forberedelse av de to store mesterskapene vi hadde i 2012 og hans rolle som stevnelederes "høyre hånd" under samme mesterskap.
Kristoffer er en humør- og inspirasjonskilde for oss alle som er en del av klubben og miljøet. Dette er noe vi alle skal lære av og føre videre i samme ånd med videre inspirasjon under Kristoffers godlynte blikk og smil!
 
Til slutt og ikke minst ble innsatspremien for 2012 tildelt Jonas Haarberg Bolgen.
Dette med bakgrunn i Jonas sine holdninger og innsats han legger ned i Ull/Kisa friidrett.
Jonas er en av mange aktive utøvere som også bidrar utover sin egen idrettskarriere. Han er også trener for de yngste i klubben og stiller villig opp som positiv bidragsyter når det er behov. Vi trenger mange som Jonas og vet vi har flere av samme kaliber som etterhvert tør å vise seg frem.
 
Vi gratulerer alle med utmerkelsene, måtte disse også være en inspirasjon for klubben forøvrig!
 
Google Translate
select