Friidrettskortet  Friidrettskortet
Friidrettskortet er obligatorisk det året utøver fyller 13.

Friidrettskortet er obligatorisk for utøvere fra og med 13 år til og med seniorklasse på bane, mens det er frivillig for veteraner inntil 70 år og for mosjonister/stafettløpere (utenom bane). Utøvere opp til og med 12 år er dekket av NIFs barneidrettsforsikring. Kortet er kun pliktig hvis utøveren representerer lagene i Norges Friidrettsforbund og ikke hvis de representerer skolelag eller militære avdelinger.

På grunn av feil i vårt medlemsregister som er knyttet opp mot minidrett.no har dessverre ikke våre utøvere fått informasjon og krav om betaling av frioidrettskortet. Vi retter nå opp dette.

Alle våre aktive utøvere født i 2000 eller tidligere vil etterhvert få tilsendt en mail om betaling av friidrettskortet.
Vi ber dere være snill å innbetale dette raskest mulig - det er krav om at dette skal være betalt ved deltagelse i alle banestevner.

Vi har vært litt for ivrige i "nyregistreringen" og noen av våre yngre utøvere har fått mail om denne innbetalingen - dere kan se bort fra mailen.

I mailen dere får tilsendt med krav om betaling av friidrettskortet finner dere linker til aktuelle nettsider, både for informasjon og betaling.
Dere finner også informasjon i fane "Nye utøvere" så sidemeny "Innmelding".

Vi beklager at dette ikke ble utsendt til våre utøvere ved årsskiftet slik det skulle vært gjort.
Google Translate
select